Σχεδιασμός εσωτερικών χώρων –Ανακαινίσεις-Αποκαταστάσεις

Για εμάς, το ζητούμενο σε μια ριζική ή μερική ανακαίνιση είναι εκτός της αισθητικής αναβάθμισης , να βοηθήσουμε τον πελάτη μας να ζήσει πιο ποιοτικά στο σπίτι του, πιο ανθρώπινα, να αλλάξουμε τις συνθήκες ζωής του ή/και εργασίας του προς το καλύτερο χωρίς να χρειάζεται να ξοδέψει μια περιουσία. Ξέρετε τι θέλετε αλλά … από πού να αρχίσετε; πόσο θα κοστίσει; κι αν ξεφύγει ο προϋπολογισμός; πόσο θα διαρκέσει η ανακαίνιση; κι αν αργήσει; και στο τέλος… πώς θα τα προλάβετε όλα αυτά ; Γι’ αυτές τις έγνοιες δεν χρειάζεται πια να ανησυχείτε! Επιλέγοντας την ΔΟΜΗΚΑΤ Ε.Ε.:

– Έχετε τη σιγουριά και την ασφάλεια μιας εταιρείας που ξέρει το αντικείμενό της και σέβεται χρήματα των πελατών της.

– Συνομιλείτε κάθε φορά με έναν και μόνο άνθρωπο, ο οποίος θα οργανώσει όλη την κατασκευή «με το κλειδί στο χέρι» και θα είναι υπεύθυνος για το σπίτι σας. – Συμμετέχετε κι εσείς στις προτάσεις ανακαίνισης. Οι άνθρωποί μας θα ακούσουν τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουν τους χώρους μαζί σας.

– Αποφεύγετε τις προφορικές συμφωνίες, τις «παρεξηγήσεις» και όλα τα «εννοούμενα» αφού όλα γίνονται βάσει γραπτής συμφωνίας.

– Είστε σίγουροι για το χρόνο που θα είναι έτοιμο το σπίτι / κατάστημα / γραφείο σας. – Ξέρετε από πριν πόσο θα σας κοστίσει η ανακαίνιση.

– Θα αποκτήσετε αυτό που ακριβώς θέλετε και με εγγύηση και θα αναβαθμίσετε τη ζωή σας όπως τη φαντάζεστε.

Ήρθε λοιπόν η ώρα μαζί με την ανανέωση του χώρου σας να αυξήσετε την αξία του ακινήτου σας και να εξοικονομήσετε χρήματα από την περικοπή της σπατάλης του ρεύματος ή και του πετρελαίου.

Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε και να σας πούμε το τρόπο με τον οποίο θα αλλάξετε το χώρο σας.

 

Ενεργειακή εξοικονόμιση